Dagworkshop
Magnetiseren


Workshop Inclusief koffie, thee en lunch, plus alle materialen, zoals werkmap en pendel.
vrijdag 10 januari 2020 van 10.00 - 16.30 uur
Prijs € 115,00

 

Waarom magnetiseren?

Magnetiseren is ‘Helen met je handen.’ Het is al zo oud als de mensheid, als een natuurlijke begaafdheid, maar het kan, net als lezen en schrijven, verder ontwikkeld worden. De meest bekende vorm is het zieke kind dat door de moeder getroost wordt en waarbij de moeder dan een hand op de zere of pijnlijke plek legt. Vaak is dit heel onschuldig, het kan dan een blauwe plek door stoten of vallen zijn of een sneetje waardoor een klein wondje ontstaat. Wat de moeder wezenlijk doet naast liefde geven – wel heel belangrijk! – is energie sturen naar een plek waar een energie tekort is.

Het kan ook ernstiger zijn, want een energietekort is vaak een aanwijzing dat er een disbalans in het lichaam is, wat eventueel een voorbode voor een ziekte kan zijn. Door energie te sturen, waardoor de energiebalans hersteld wordt, kan soms erger worden voorkomen. Bij deze vorm van energie sturen is het van belang dat er kennis is van het zichtbare en het onzichtbare lichaam.

Een geneesheer uit de veertiende eeuw die een goed inzicht had in de verschillende ‘lagen’ van het lichaam is Paracelsus.

Je natuurlijke begaafdheid om te Helen verder ontwikkelen?

Let dan op data voor de workshop Magnetiseren.

 

 

 

 

Inschrijven of nadere informatie via onderstaand formulier.