Orakels

Proost op 2019 en veel licht op je pad

 

2018 was voor mij het jaar waarin ik intensief voor mezelf de orakels heb geduid en gependeld. Daar was een reden voor. Want wat  zich oorspronkelijk aandiende als een klein wondje, werd een levenservaring die een jaar duurde.
Het kleine wondje aan mijn voet nam de vormen aan van een draak. Chirurgen wilden mijn been amputeren en dat was zo schokkend dat het mij terug wierp van angst en twijfel naar kracht en vertrouwen.
Na een second opinion werd door een andere benadering amputatie voorkomen. Al die tijd werd ik met warmte omringd door mijn vrienden die me geestelijk steunden met hun vertrouwen dat ik weer gezond zou worden.
Nu kan ik zeggen dat ik dit jaar heb ik geleefd wat ik predikte. Tegen de stroom van negatieve voorspellingen van de artsen in  vertrouwde ik op de Runen en de pendel en het zelfgenezend vermogen. Tijdens deze periode heb ik wel de reguliere medicatie genomen met daarnaast mijn eigen alternatieve aanvullingen.
De behandelende artsen waren verrast over de voorspoedige genezing, en ik ga 2019 in met het gevoel en de zekerheid dat ik trouw gebleven ben aan mezelf, ondanks zo nu en dan een inzinking waarin ik even geen licht zag.
 
Een proost op 2019 en veel licht op je pad.