Sonja Muller is auteur en coach

Wat te denken van een leven waarin geen grenzen en onmogelijkheden zijn. Hoe zou je leven kunnen veranderen!

Begrijpen hoe de geest werkt, en welke nog te ontdekken reserves je hebt in het sturen van je eigen leven.

Kijk eens in de spiegel en bestudeer je gezicht. Kijk naar je ogen, je neus, je mond, de vorm van je gezicht, en bedenk dat jij in dit lichaam zit.
De pupillen waardoor je de wereld waarneemt zijn niet meer dan enige millimeters groot maar toch zie je er een hele wereld mee.

Doe dat ook met je geest.

Kom uit je punt van waarneming en open je blik voor de mogelijkheden die het leven biedt.

Baken niets af.

Stap uit je angst voor het onbekende, want er is geen onbekende, alles is gekend, maar niet alles is begrepen en onbegrip sluit af, maakt duister en laat het licht van de wijsheid van het weten niet toe.

Door middel van voorbeelden toon ik je een andere werkelijkheid, neem ik je mee naar de horizon van je dromen, en laat je zien dat je dromen aanwijzingen zijn van wat voor jou mogelijk is.

 

Mijn achtergrond is divers. Van zakenvrouw tot medium en omgekeerd.
Ik heb in de loop der jaren opleidingen op diverse niveaus genoten. Hierdoor kan ik mij parapsycholoog, therapeut en coach noemen. Ook heb Ik in diverse radio en TV-programma's op mogen treden, waarin ik over mijn werk vertelde en dit ondersteunde met voorbeelden.

Ik begeleid graag mensen die onderzoek naar zichzelf en het leven doen. Mensen die praktisch zijn, en toch voorbij het rationele willen kijken, omdat zij gemerkt hebben dat het leven veel meer facetten heeft dan op het oog zichtbaar is. Mensen die het onbegrijpelijke begrijpelijk willen maken.