Runen zijn oeroude schrifttekens van onze voorouders.

Ze vormen een brug tussen het bewuste en het onbewuste en maken door deze verbinding dieperliggende antwoorden zichtbaar.

Ze werden vroeger vooral gezien als magische tekens waarmee je zaken die onbewust waren, bewust kon maken. Met het werpen van de runen kreeg je antwoorden op vragen waarmee je je toekomst vorm kon geven. Later werden ze ook als schrifttekens gebruikt.

Nu worden de runen nog steeds gebruikt, aan de ene kant als magische voorspeller, maar vooral om je met je innerlijke weten te verbinden. Runen zijn kosmische tekens en raken je op een dieper niveau van weten. De antwoorden die je op die manier krijgt zijn verhelderend en werken ondersteunend.

Het leven geeft je enorme kansen je potentieel te ontwikkelen, als je maar begrijpt hoe. Zoek naar wat bij jou past, waar je passie ligt.

Het werpen met de runen is een spirituele weg om vragen beantwoord te krijgen. Op een onverwachte manier wordt je een inzicht in een bepaald probleem of een uitdaging gegeven waar je zelf nog niet eerder aan had gedacht.

Voor verdere informatie of het volgen van een opleiding zie

Thuis studie

Yggdrasil, de levensboom

uit de Noordse mythologie