Dagworkshop Runologie

Runen zijn oeroude schrifttekens van onze voorouders.

Ze vormen een brug tussen het bewuste en het onbewuste en maken door deze verbinding dieperliggende antwoorden zichtbaar.

Ze werden vroeger vooral gezien als magische tekens waarmee je zaken die onbewust waren, bewust kon maken. Met het werpen van de runen kreeg je antwoorden op vragen waarmee je je toekomst vorm kon geven. Later werden ze ook als schrifttekens gebruikt.

Nu worden de runen nog steeds gebruikt, aan de ene kant als magische voorspeller, maar vooral om je met je innerlijke weten te verbinden. Runen zijn kosmische tekens en raken je op een dieper niveau van weten. De antwoorden die je op die manier krijgt zijn verhelderend en werken ondersteunend.

Het leven geeft je enorme kansen je potentieel te ontwikkelen, als je maar begrijpt hoe. Zoek naar wat bij jou past, waar je passie ligt.

Het werpen met de runen is een spirituele weg om vragen beantwoord te krijgen. Op een onverwachte manier wordt je een inzicht in een bepaald probleem of een uitdaging gegeven waar je zelf nog niet eerder aan had gedacht.

Wat bied ik?
Als coach help en ondersteun ik je bij jouw zoektocht. Tijdens de workshop worden de betekenissen en de diverse invalshoeken waarmee je kunt werken met de runen besproken. De dag wordt afgesloten met enkele leggingen en hoe ze te duiden.

De dagworkshop is inclusief set bestaande uit boek, werpzak en eikenhouten runen. Koffie, thee en lunch.

Prijs 115,00

Driedaagse cursus Runologie 

Drie dagen werken met de runen is als een bad van herkenning met de natuur, de kosmos en jezelf.

De cursus is er op gericht om je op een praktische en tegelijk spirituele wijze te leren omgaan met de betekenis van de 24 Runen.

Je gaat ervaren dat de runen inzetbaar zijn bij zowel (bedrijfs)adviezen als (persoonlijke)inzichten.

Hieronder geef ik een idee waarover we het hebben tijdens deze drie dagen.

Runologie, een kennis- en wijsheidssysteem.

De Runen hebben een kosmische verbinding die door de goden gepersonifieerd worden.
Door middel van korte verhalen leren we meer over de achtergrond van de goden uit de Noordse kosmische mythologie en de mystieke band met de runen.

Ook leer je de waarde van het runensysteem in het dagelijkse leven. Het leggen/werpen en duiden van de runen bij verschillende soorten vragen, van persoonlijke uitdagingen tot vragen over spirituele zaken.

Het diepgaand leren werken met diverse legvormen, aangevuld met de spirituele betekenis van de windrichtingen en de elementen, voor verschillende doeleinden. Bij vragen over werk, liefde, gezin, partnerschap, probleem oplossend, spiritueel etc.

Met deze cursus ontwikkel je ook je invoelingsvermogen, je intuïtie.

De cursus wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven.
Cursusdata in overleg met de cursist(en).

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

De cursus is inclusief werkmateriaal, zoals boek, werpzak, eikenhouten runen, pen en schrijfpapier, koffie, thee en lunch.

Exclusief overnachting

Prijs 395,00

 

Neem voor nadere informatie contact met me op.

 

 

Yggdrasil, de levensboom

uit de Noordse mythologie