zielenreis

De mens bestaat uit verschillende lagen waarvan alleen het materiële lichaam voor het oog zichtbaar is. Dan is er het etherisch lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam en het astrale lichaam. Deze vier, niet voor het oog zichtbare lichamen, zijn de bekendste lagen.

De menselijke ziel overstijgt het materie lichaam en kan heel oud zijn. In de loop van de tijd heeft de ziel veel ervaringen opgedaan die in het geestlichaam opgeslagen zijn. Nou kan het voorkomen dat je in je huidige leven tegen problemen en uitdagingen aanloopt waar je niet goed raad mee weet zoals bijvoorbeeld angst voor water of in een ruimte bij een muur willen zitten als een vorm van onbewuste beschermig. Zo zijn er veel dingen waarvan de oorzaak niet bekend is en waar last van ondervonden wordt. Als je de diepere oorzaak wilt leren kennen, kan een zielenreis verhelderend zijn, en je helpen achter soms zeer oude oorzaken te komen die in dit leven om een oplossing vragen.

Een zielenreis maken is voor mij een afstemming op de vraag en het uitsluiten van mijn eigen waarneming van tijd en ruimte. Afstemming op een voor jou belangrijke vraag is nodig omdat de ziel (vaak) reeds vele reizen en ervaringen heeft opgedaan in een menselijk lichaam.

Het zou zonder vraag hetzelfde zijn als zoeken naar een speld in een hooiberg.

De duur van een zielenreis is moeilijk te bepalen maar duurt tussen 1 á 2 uur. Na afloop wordt een schriftelijk verslag van de reis gemaakt welke je wordt toegestuurd zodat je jouw reis nog eens rustig na kan lezen.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op om een afspraak te maken.

Kosten € 125,00